το www.yaltan.com το rita@yaltan.com το mary.lin@yaltan.com Wechat: mary59885988

 

 

 

 

 

 

το mary.lin@yaltan.com          

 

 

Wechat:  mary59885988

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Yaltan Lighting Company Limited

Yaltan Lighting Company Limited

1
Yaltan Lighting Company Limited

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Ωκεανία
Αριθμός Υπαλλήλων : 40~60
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Το cWho είναι Yaltan

Το Yaltan είναι κατασκευαστής και εξαγωγέας που στοχεύει στην παροχή του καλύτερων προϊόντος και της υπηρεσίας στους πελάτες μας. Αφιερωνόμαστε στην παροχή των διακριτών και λεπτών ποιοτικών προϊόντων ώστε να ενισχυθούν η εμπιστοσύνη και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των πελατών μας. Το Yaltan καθιερώθηκε το 2006, επίκτητη άδεια να εξαγάγει και να εισαγάγει το 2009. Σήμερα διατηρούμε τις σταθερές επιχειρησιακές σχέσεις με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Διεθνή πρότυπα προϊόντων

Πιστεύουμε για να προσθέσουμε ότι η αξία είναι να σκεφτεί από την προοπτική των πελατών μας της άποψης. Για να πραγματοποιήσουμε αυτό, κάνουμε το καλύτερό μας που παίρνει πλήρως καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των πελατών μας, και μαθαίνουμε επιμελώς και εφαρμόζουμε τη νέα τεχνολογία. Φέροντες αυτό στο μυαλό, επιλέγουμε τα πιό κατάλληλα και αποδοτικά συστατικά για να παρέχουμε την άριστη ποιότητα, εύκολα προϊόντα εγκατάστασης. Σαν πρότυπα της Ε&Α, κάθε ένα από τα νέα προϊόντα μας εξετάζεται για να συμμορφωθεί με τα διεθνή πρότυπα πριν από την περάτωση.

 

CSR και φιλικός προς το περιβάλλον

Τα προϊόντα που παράγουμε μπορούν να οδηγήσουν σε ένα βήμα προς τα εμπρός στο περιβάλλον διαβίωσης των πελατών μας είναι υπερήφανα σε μας. Σαν κατασκευαστή, γνωρίζουμε τις κοινωνικές ευθύνες μας στο σεβασμό της προστασίας του περιβάλλοντος και παρέχουμε τις ευκαιρίες emplyment. Για αυτό κάνουμε το καλύτερό μας για να έχουμε επιπτώσεις σε λιγότερους στο περιβάλλον μας, και συνεχώς την ενίσχυση των συνθηκών wellfare και εργασίας στους υπαλλήλους μας.

 

Έχουμε βελτιώσει διαρκώς τις μεθόδους παραγωγής μας, όριο και περιορίζουμε το περιεχόμενο harzard των προϊόντων μας, για να βελτιστοποιήσουμε των περισσότερων από τα προϊόντα μας, και για να σχεδιάσουμε ένα πιό βιώσιμο προϊόν.

Στοιχεία επικοινωνίας
Yaltan Lighting Company Limited

Τηλ.:: 86-592 -608 -7759

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)